Is er iets mooier dan wanneer het zonnetje begint te schijnen uw oldtimer uit de stalling te halen en een prachtige rit te gaan maken. De wind in uw haren, de zon op uw gezicht.

Helaas komt het dan vaak voor dat uw oldtimer niet wil starten, dat uw foodtruck niet goed meer remt, dat uw legervoertuig rookt, kortom allerlei problemen waardoor u niet kunt gaan genieten van uw rit. Regelmatig onderhoud voorkomt dit!

Regelmatig een onderhoudsbeurt is voor klassiekers en oldtimers erg belangrijk.
Gedegen onderhoud is van groot belang om jarenlang te kunnen genieten van uw Oldtimer. Niet alleen voor de instandhouding van de auto, maar ook ter voorkoming van grote reparaties. Bij zo’n controlebeurt komen kleine afwijkingen gemakkelijk en vooral tijdig aan het licht en kunnen deze dan waarschijnlijk nog met geringe kosten worden verholpen.

Door  jarenlange ervaring met klassieke auto’s, kennen wij de auto’s tot in detail. In onze technisch goed uitgeruste werkplaats is uw klassieker in goede handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een onderhoudsbeurt aan uw oldtimer? Voor meer informatie over het onderhoud aan uw oldtimer, foodtruck en of legervoertuig kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

APK

Naast het uitvoeren van onderhoud en restauratie van uw auto, kunnen wij tevens de apk-keuring voor u verzorgen.
Moet uw auto binnenkort voor de keuring, dan kunt u hiervoor telefonisch een afspraak maken.

 

Wij voorzien u graag van meer informatie of professioneel advies.